Tim Sherwood

Den tidligere Aston Villa manageren Tim Sherwood har naturlig nok gode kontakter i sin gamle klubb, nå melder han at den 24 år gamle angripende midtbanespilleren Jack Grealish allerede er forpliktet ovenfor Manchester United.

Den 24 år gamle angripende midtbanespilleren, har spilt en nøkkelrolle i Villa’s Premier League sesong med scoret ni mål i alle konkurranser.

Les: Mohamed Elyounoussi håper på Fraser Forster deal

Overgangen til Old Trafford har ligget i luften en stund, i februar kunne vi melde at Grealish hadde avtalt de personlige betingelsene og at han var på jakt etter et hus i Manchester området.

Hans tidligere sjef Tim Sherwood mener en overgangsavtale «allerede er gjort»

«Jeg tror Jack Grealish er en avtale som allerede er gjort,» sa Sherwood til Premier League Productions. «Han er en spiller som de [Manchester United] trenger. Jeg tror ærlig talt at det bare er en klubb for Jack Grealish.»

Sherwood ble deretter bedt om å utdype sine påstander.

Les på Helsesjefen: Fotballstjerne Henrik Larsson: «Ingen skam å snakke med noen»

«Jeg tror ikke han kan fortsette på Aston Villa, han trenger å komme videre i karrièren. Jeg tror han signerer for Manchester United.» han fortsatte.


Manchester United kunne lett ha snappet opp Grealish for en mye billigere pris tilbake i 2012, som avslørt av tidligere Aston Villa- manager Alex McLeish, som hevder The Reds nærmest signerte ham som skolegutt i 2012.

McLeish sa at Uniteds interesse strekker seg så langt tilbake som for åtte år siden da en tenåring Grealish ble sett på den tidligere United-stjernen Rio Ferdinands Rosso-restaurant.