Zidane hos Real. (foto: real, twitter)

The Times hevdet tidligere i måneden at representanter fra Manchester United hadde vært hos Zinedine Zidane for å høre om han var interessert i jobben til Solskjær. Svaret skal ha vært at han uansett ikke akter å ta over midtveis i sesongen. For Manchester United får dette også konsekvenser i jakten på Mauricio Pochettino.

For det er PSG-managerens navn som linkes sterkest til Manchester United i jakten på «den endelige managerløsningen». Kilder rundt den tidligere Tottenham-manageren mener at han har sendt signaler om at dette er noe han kan tenke seg.

Les: Football-Insider: Chelsea venter ikke – i samtaler med ny midtstopper

Zidane har signalisert at jobben som fransk landslagstrener og trener for PSG står høyest på ønskelista, noe som betyr at PSG kan vurdere å slippe Pochettino hvis han presser på for en United-overgang. Forutsetningen blir da at Zidane er klar for å lede Messi, Neymar og resten av superstjernene.

Ifølge AS har PSG jobbet for å få Zidane inn som erstatter hvis Pochettino stikker. Den spanske avisen hevder franskmannen følte seg beæret over å få tilbudet, men er i gang med andre prosjektet, og kommer uansett ikke til å bli klar midt i sesongen.

Mauricio Pochettino

AS hevder videre at Pochettino fortsatt er takknemlig for at PSG ga ham muligheten etter Tottenham, og kommer uansett ikke til å presse frem en exit.

For Manchester United blir derfor Zidanes motivasjon og tilgjengelighet like viktig som Pochettinos. Det lukter en vikarløsning for resten av sesongen på Old Trafford.

Les: ESPN: Manchester United har kalt på Valverde