Har ikke tid til å bli heftet av utenforstående på gjennomreise. (foto: united, twitter)
  • Michael Carrick har selv signalisert at han går for å styre United-skuta helt inn til permanent manager er på plass, men har i første omgang fått ansvaret med å lede spillerne til annet blir fortalt. På tirsdag viste 40-åringen at han har egenskapene inne for å lede united til 0-2 seier mot en sterk klubb som Villareal.

Solskjær har lagt grunnlaget, Carrick representerer endring, men samtidig kontinuitet. Ifølge ESPN har Manchester United vært i samtaler med kandidater til vikarjobben for resten av sesongen.

Les: Xavi får Martin Braithwaite til å smile bredt

ESPNs kilder hevder United har gjennomført samtaler med den tidligere Barcelona-manager Ernesto Valverde. Spanjolen ledet Barca til La liga-titler i 2018 og 2019, og klubben til første CL-semifinale på tre år. Prestasjoner som i dag henger meget høyt, men ikke nok for den daværende ledelsen da det begynte å butte i 2019/2020. Quique Setién kom inn som erstatter og ting begynte virkelig å butte for Barcelona.

Ifølge ESPNs kilder har United blinket ut Valverde, eks-Dortmund Lucien Favre og eks RB Leipzig Ralf Rangnick (har visst gitt beskjed om at han er uaktuell) som potensielle vikarer.

Nå vet vi ikke hvor lang tid Manchester United trenger for å få på plass den permanente løsningen, men vi kan ikke skjønne at Valverde eller Favre har noe å gjøre på Old Trafford for resten av sesongen. Er det noe United-spillerne nå ikke trenger er en totalt utenforstående som skal inn og leke «den kule vikaren», uten erfaring fra Premier League.

(foto: united, twitter)

Vis Michael Carrick at han har tilliten til å ha jobben ut sesongen, og vis samtidig spillerne at dette er mannen de skal forholde seg til de neste månedene.

Les: Jesse Lingard tenker ikke som Anthony Martial og Donny van de Beek