Har det han trenger på midten. (foto: real, twitter)

Fire spillere det ikke blir noe sjokk og vantro av hvis de forsvinner før neste sesong, likevel gir dette et signal på hvor høyt én enkelt spiller hos Chelsea verdsettes.

Det er spanske AS som hevder Carlo Ancelotti og Real er fast bestemt på å sikre seg Champions League-mester Antonio Rudiger. Chelsea skal ha avslått kravet fra den tyske landslagsspilleren om 12 millioner euro i årslønn, men økonomisk skakkjørte Real Madrid skal ifølge den spanske avisen ha en løsning på gang for å tilby Rudiger rundt 2,3 millioner kroner i ukelønn.

Les: Tar totalt feil om Ronaldos jobb hos United

Med et lønnsbudsjett som fortsatt tilhører en tid der økende gjeld ikke skulle stå i veien for titler, må Real først rydde plass for Rudiger.

Rudiger. (foto: chelsea, twitter)

AS hevder Marcelo, Bale, Hazard og Isco styres mot exit i sommer, noe som vil gi økonomidirektøren noe mindre pustebesvær når han utbetaler lønningene til høsten.

(fra salarysport)

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

Den tyske midtstopperen spaserer potensielt ut av Stamford Bridge som free agent til sommeren, Real Madrid skal ha startet planleggingen av overgangen. Ancelotti skal ha sett David Alaba og Antonio Rudiger som en potensiell tittelinnbringende duo etter Ramos/Varane.

Les: Harry Kane har skjønt det ikke hjelper å sparke Tottenham-managerne