Isco. (foto: isco, instagram)

Forrige sesong var Isco linket til en gjenforening med Carlo Ancelotti hos Everton. Det endte med gjenforening i Madrid. Dette har likevel ikke gitt playmakeren noen spesiell opptur. 275 minutter på banen denne sesongen har gjort 30-åringen til en statist. Nå åpner døra seg til en helt annen posisjon i troppen.

Manuel Pellegrini ledet Real Betis forrige helg hele veien i Copa del Rey, på 5. plass i La Liga har trenerlegenden ikke gitt opp å passere Atletico Madrid til Champions League-billetten. Ifølge Marca har Betis vært i forhandlinger den siste tiden for å overtale free agent Isco til å innta posisjonen «han fortjener» hos Betis. Det hører med til historien at det var Pellegrini som løftet Isco opp og frem som Malaga-trener.

Les: Haaland i hastemøte med Raiola

Spanske AS hevder forhandlingene er i mål, der Isco får en toårskontrakt med opsjon på ekstra tolv måneder. For å vise hvor viktig playmakeren vil være for Pellegrini og klubben, hevder det spanske mediet at Isco får en årslønn på rundt 100 millioner kroner.

Dette gjør Isco til klubbhistoriens best betalte. Signeringen av Isco skal demme opp for tapet av Guido Rodriguez som trolig forsvinner til Premier League, i tillegg til Nabil Fekir som igjen har vekket stor interesse blant de største klubbene.

Les på Tysk fotball: Jobbes for å hente Evan N’Dicka til Premier League

I Isco får Pellegrini inn en spiller med 4 Champions League-titler og 3 La Liga-titler på CV’en (vi tar for gitt at Real vinner denne sesongen), som definitivt er klar for å vise at han kan bære rollen som playmaker i førsteelleveren.

(fra transfermarkt)

Les: ESPN: Erik ten Hag har fått beskjed om å ignorere Rangnicks rop om revolusjon