(foto: dortmund, twitter)

Erling Braut Haaland har vært i hastemøte med Mino Raiola ettersom datoen for overgangsklausulen nærmer seg for Borussia Dortmund og Norge-spissen. Haaland vil forlate den tyske klubben denne sommeren, med Manchester City som den mest sannsynlige destinasjonen.

Erling Haaland har reist til Monaco for å møte agenten Mino Raiola ettersom spekulasjonene om spissens fremtid fortsetter å øke, og at det begynner å haste med å utløse klausulen, skriver SPORT.

SISTE: Ten Hag har allerede bestemt at disse fem skal selges

City skal ha blitt enige om detaljene med den norske spissen, men en avtale er fortsatt ikke offisiell. Den norske superstjernen har en klausul på rundt 68 millioner pund i sin Dortmund-kontrakt som, ifølge rapporter i Tyskland, må oppfylles innen 30. april.

LES: To City-stjerner ofres for å gjøre plass til Haaland

Manchester City-manager Pep Guardiola nektet å kommentere nyhetene om at en avtale for den norske landslagsspilleren allerede var inngått. – Jeg tenker ikke på hva som kommer til å skje i denne klubben neste sesong akkurat nå, sa katalaneren da han ble spurt om Haaland før Citys Champions League-semifinale mot Real Madrid i kveld.