Tipper Messi har en en finger med i spillet. (foto: barcelona, twitter)

Marc Jurado, en av de største talentene på La Masia valgte bort en fremtid på Camp Nou, og tok følge med Alvaro Fernandez fra Reals akademi for å trekke på seg den røde djeveldrakten i Manchester. For Barcelona var dette et skikkelig prestisjetap. I januar kan La Liga-giganten «få sin hevn».

Arnau Puigmal startet karrieren i Espanyol. Byrivalen Barcelona var raskt på og kastet seg inn i kampen med å overbevise den anvendelige midtbanespilleren/høyrebacken om La Masia. Inn fra venstre kom Manchester United for tre år siden og sjarmerte tenåringen til å velge balløya.

Les: Pochettino ferdig med å vente på Manchester United

19-åringen Puigal har spilt fast på U23-laget, men har fortsatt til gode å få debuten på førstelaget. Han ble riktignok inkludert i troppen som reiste til Astana i europaligaen forrige sesong, men slapp aldri innpå. Den spanske U-landslagspilleren har tydeligvis fått nok av nesten-gjennombrudd hos Solskjær.

Les på F7: Barcelona saksøker Neymar for 110 millioner

Det er spanske Sport som hevder at 19-åringen med bare seks måneder igjen av kontrakten med United er keen på å returnere til den katalonske hovedstanden. Den spanske avisen hevder Barcelona har fanget opp signalene, og skal være klar med et tilbud når overgangsvinduet åpner i januar.

Velger Puigal Barcelona, tenker vi Ronald Koeman har signalisert at en debut på førstelaget ligger nærmere på Camp Nou enn på Old Trafford.

Les: Spansk media: United har allerede blinket ut Cavani-erstatteren