Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Edinson Cavani har så vidt begynt å bli varm i drakta hos United, men ett år og en mulig 12-måneders forlengelse går fort når man har det gøy. Ifølge en spansk avis har Manchester United allerede funnet en sterk kandidat til å erstatte den tidligere PSG-spilleren.

Etter å ha sett Ed Woodward og United slite denne sommeren med å få på plass signeringene de egentlig planla, er det ikke rart hvis det allerede nå jobbes med en spissløsning dagen Cavani har gjort sitt.

Les: Fabien Barthez hentes inn for å få skikk på keeperne

Spanske Todofichajes hevder United har sendt signaler om at Cavanis landsmann hos Valencia kan få sin «innkalling» til Old Trafford. Ifølge den spanske avisen har 24-åringen Maxi Gomes vært på radaren til Woodward allerede da han spilte for Celta Vigo.

Gomez ble hentet til Valencia i 2019 og dro til med 10 scoringer og 4 assist i sin første sesong. Det at Gomes ikke ble solgt i sommer, er egentlig en stor prestasjon av klubben som ble tvunget til å selge Ferran Torres og resten av sine største stjerner for å kutte lønnsbudsjettet.

Denne sesongen har Gomes tatt ansvar hos Valencia, og har levert 3 scoringer og 1 assist på 8 La Liga-kamper, noe som har bidratt til at Valencia har en overraskende sterk 9. plass i La Liga.

Les på Engelske klubber: Sheffield Wednesday har sparket manager Garry Monk og hans stab

I helgen presterte til og med manager Javi Gracia og det nederlagsdømte laget å presse frem en 4-1 seier over Real Madrid. Riktignok med tre straffemål og et klønete selvmål av Varane, men likevel.

Dette betyr ikke at Gomes blir.

Todofichajes hevder at den økonomiske krisen hos Valencia kan tvinge frem et salg av Gomes for rundt 50 millioner euro, selv om spilleren er bundet til en utkjøpsklausulen på 140 millioner euro.

Manchester United skal ha meldt seg.

Les: Fabien Barthez hentes inn for å få skikk på keeperne