Vet hva som må til. (foto: sevilla)

De fleste har fått med seg den begivenhetsrike uken på spansk side. Noen timer før VM sparkes i gang, har Fernando Hierro blitt byttet ut med Juel Lopetegui som landslagstrener. Nå hentes en tidligere landslagsspiller også inn for å bistå Hierro.

Ifølge Sevilla, gir de den tidligere midtstopperen på landslaget, Carlos Marchena fri fra jobben som C-lags trener for klubben.

Vi har ikke engang hørt om at det finnes et C-lag i Sevilla, så overraskelsen var stor da dette ble kjent. Hva har en trener med denne bakgrunnen å gjøre i et verdensmesterskap?

Hierro henter inn støttespillere.

Les: Og plutselig hadde Spania to landslagssjefer

Kikker vi tilbake i tid, forstår vi hvorfor Hierro nå henter inn Marchena.

38-åringen spilte for Spania i storhetstiden, og har erfaring med å hente hjem både EM-trofeet (2008) og VM-trofeet (2010). Han fikk med seg 69 landskamper for Spania, hvor 50 av dem – på rad – endte uten tap.

Vet hva som må til for å ta med trofeet hjem.

Vi tenker derfor at Marchena ikke hentes inn for sine egenskaper som trener, men som bæreren av erfaring på at det er mulig å gå hele veien i mesterskapet.

Er dere endelig klare, Spania?

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste