Emery og Tuchel i sin første kamp

183
Emry ville så gjerne, men fikk det ikke til.

Tidligere PSG-trener Unai Emery har vært aktiv siden han kom til Arsenal. Han vet akkurat hvilke spillere han søker, og skulle denne gangen overtale stortalentet fra PSGs akademi om å følge ham over kanalen. 

Emery ønsket å registrere denne første gullsignering på Emirates Stadium, og tok ifølge ESPN imot 17 år gamle Yacine Adli og agenten i London.

Skulle vært nok en brikke som hadde falt på plass (foto: arsenal)

Adli er nylig uteksaminert fra PSGs akademi, og er i forhandlinger om en kontrakt som profesjonell spiller. Den franske ungdomslandslagsspilleren kunne gjerne tenke seg å følge Emry til Arsenal, men ifølge ESPN har PSG nå overtalt talentet om å bli i Paris.

Det var Emery som gav midtbanespilleren sin senior-debuten på slutten av forrige sesong, og kunne friste med spilletid hos Arsenal, hvis spilleren signerte kontrakt med Premier League-klubben.

Men det holdt altså ikke.

Etter at Thomas Tuchel kom inn som trener, har PSG jobbet hardt for å overtale Adli til å bli i Paris, noe som resulterte i en bedre tre-års kontrakt enn den Arsenal kunne hente frem.

Emery får ikke signeringen han ønsket, og Tuchel beholder et ungt talent med en lysende fremtid.

Spillet er i gang.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste