Foto: Stephen McCarthy/Sportsfile /Jerv: Sonni Ragnar Nattestad

Da Grimstad klubben Jerv i går kveld valgte å umiddelbart reagere og kansellere kontrakten med den færøyske midtstopperen Sonni Ragnar Nattestad bare noe timer etter signering, skjønte alle det var noe alvorlig som var avdekket.

Jerv skriver på sine nettsider: «FK Jerv og Sonni Nattestad har i dag besluttet å avbryte den annonserte kontraktsinngåelsen. Bakgrunnen er en sak spilleren har vært innblandet i, og som vi burde hatt kjennskap til. Saken Nattestad var involvert i er ikke noe vi som klubb kan stå inne for eller assosieres med. FK Jerv vil beklage til alle berørte at vi ikke gjorde en god nok jobb i forkant av signeringen.»

Les: Antonio Conte lurer i buskene: Chelsea kommer ikke til å benke Lukaku igjen

Droppet å vitne!

Jerv burde ha sjekket ut dette før de startet dialogen med Sonni Ragnar Nattestad, på den andre siden var opprykket overraskende på alle inkludert klubben. – De har trolig ikke organisasjon på plass for grundige bakgrunnssjekker.

Saken Jerv referer til er den mye omtalte voldtektssaken mot tidligere Molde-spiller Babacar Sarr, hvor Nattestad skulle vitne i rettssaken.

Nattestad møtte ikke opp og valgte heller å prioritere å spille en treningskamp. Dette førte til at rettssaken ble utsatt. Saken kom aldri opp fordi Sarr flyktet landet.

Det førte til kok i sosiale medier da Jerv tidligere på dagen meldte om signeringen.