Rimelig spesielt: Får motstandernes supportere til å applaudere. (foto: psg, twitter)

Lionel Messi har det siste tiåret (minst) fått bygd opp et lag rundt seg hos Barcelona. På søndag skulle argentineren inn og tilpasse seg PSG-spillerne. En historisk begivenhet som Pochettino var strålende fornøyd med.

Det ble ingen scoringer på Messi mot Reims – de tok Kylian Mbappé seg av. Vi hadde håpet på å få oppleve Messi-Mbappé-Neymar på banen samtidig, men måtte nøye oss med at argentineren byttet med kompis Neymar i det 66. minutt.

Les: Sergio Ramos var det siste dolkestøtet i ryggen på Thiago Silva

-Jeg kjente det med det samme han kom på banen da han hadde sin første berøring. Han brakte ro til laget. Det er veldig viktig at han fikk en god start – selv for ham, sier PSG-manageren på pressemøtet etter kampen.

-Velkomsten var deilig å se og høre fra supporterne våre, men også fra Reims´fans… Hans tilstedeværelse bringer optimisme. Alle føler det. Det har en påvirkning på de andre spillerne, sier Pochettino.

Les på Engelske klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

Kylian Mbappé spilte hele kampen, scoret begge målene i 2-0 seieren, men etter kampen måtte 22-åringen nøye seg med å «bli plassert på en tripp-trapp stol». Messi den Store er igang på franske gressmatter.

(foto: psg, twitter)

Tikk-takk, tiden flyr mot sommerlukking av overgangsvinduet. Hva gjør du, Mbappé? Når selv motstandernes supportere reiser seg og hyller Messi, da skjønner du hvem som blir boss denne sesongen.

Les: Ronaldo skal få kjempe hardt for å slippe til hos United