Går tregt, men har garantert ikke gitt opp. (foto: psg, twitter)

Litt i overkant shakespeariansk tittel, men når vi hører Silvas sårhet noen måneder etter at han for første gang kunne løfte Champions League-trofeet – noe han ikke lyktes med i sine åtte år hos PSG – da må vi hente frem vår Macbeth.

Thiago Silva ble vurdert som for gammel forrige sommer da han rundet 35. I sommer ble 35-åringen Sergio Ramos hentet inn på 2-årskontrakt.

Les: Solskjær er happy med Amad Diallo-løsning

-Jeg har ikke noe imot Sergio Ramos, men Sergio, på det tidspunktet da de tilbød ham en toårskontrakt, var på samme alder som meg forrige år, begynner Silva til ESPN Brazil.

PSG takler ikke helt at stjernene blir eldre.

-Så det gjorde meg virkelig vondt. Jeg har ikke snakket med noen om det ennå, fordi det gjorde meg virkelig vondt, siden det føltes som jeg ikke hadde gjort noe for klubben, fortsetter Silva.

Les på Tysk fotball: Da har Hansi Flick vist vei for Tyskland: Første landslagsuttak på plass

Som selv med en Champions League-tittel han trolig ikke hadde fått hos PSG, er brasilianeren ikke helt ferdig med sorgprosessen.

-Jeg vil at PSG skal vinne, for klubben fortjener all mulig respekt. Men i lys av hvordan tingene har endt, har jeg en følelse av tristhet, og jeg føler at det kunne ha vært anderledes.

Hjelper ikke med tøffe posters hvis leggen murrer. (foto: psg, twitter)

Champions League-trofeet i mai leget deler av såret, så hentes 35-åringen Ramos til PSG med toårskontrakt uten å ha levert så mye som en kamp. 35-åringen Thiago Silva ble kastet på dør etter 315 kamper – på grunn av alder.

Ikke ofte vi blir klok på det som skjer i fotballens verden, så vi støtter oss til forklaringen om at penga rår.

Les: Liten tvil om at Tuchel digger Andreas Christensen