(Foto John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Vi husker alle hvor kjøssløst det var å se på kamper hvor det ikke var publikum tilstede på arenaen. – Lyd er en viktig del av fotballopplevelsen og nå som fullvaksinerte er tilbake er prosjektet til Sonos og Liverpool mer enn velkomment.

Santa Barbara, California – 10. august 2021 – Akkurat i tide for den nye sesongen går Sonos inn i et samarbeid med Liverpool FC for å forbedre lydopplevelsen av fotball på Anfield – lagets hjemmebane – og for fans rundt omkring i verden. Merket har en lidenskap for å drive livsendrende lyd, og leverer produkter og lydinnhold som vil lade opp spillet og koble fans tett til rytmene i sporten – og laget – som de er glad i. Dette markerer Sonos’ første partnerskap noensinne med et idrettslag i bedriftens søk etter å levere opplevelser som gjør det enklere og gøyere å lytte, både i hjemmet og utenfor.

Les: Sky Sports Italia: Mourinho og Chelsea enige om overgang til 420 millioner

«Lyd har bestandig vært en essensiell del av sport – det skaper energi i alle kamper, enten det er musikken som spillerne lytter til mens de får opp spenningen før kampen, vibrasjonen fra kampsangene fra fans på tribunen, eller gjenskapingen av en stadiumopplevelse hjemme,» sa Pete Pedersen, VP of Marketing hos Sonos. «Vi lette etter et lag – og en tilhengerskare – som deler vår lidenskap for lyd. Takket være den elektriske atmosfæren på Anfield og de dype tradisjonene byen har for musikk, ble Liverpool FC et perfekt valg.»

Som en del av det flerårige partnerskapet, vil Sonos skape omsluttende lydopplevelser inne på stadionet, der de fokuserer på interne salonger og spiller områder, i tillegg til AXA Training Center, klubbens treningssenter.

«Det er en klar harmoni mellom LFC og Sonos, vi deler begge en stor lidenskap for lyden til våre opplevelser,» sa Matt Scammell, kommersiell direktør i Liverpool Football Club. «Lyd er det som gjør Anfield til et så spesielt sted, når våre supportere står bak laget, lager den 12. mann den avgjørende lyden, noe vi ser frem til å høre igjen denne sesongen. Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Sonos for å koble våre supportere rundt om i verden til lyden av Anfield.»

Les: Interessen for Alexander Sørloth forsvant med Julian Nagelsmann

Som fødestedet til ikoniske artister og et sentrum for berømte musikkscener, er det ikke rart at Liverpool også kan skryte av noen av verdens mest høylytte fotballfans. Med millioner av fans på verdensbasis, finnes lyden fra Liverpool FC godt utenfor veggene på stadionet, og gir gjenklang gjennom utallige små og store byer og knytter sammen fans fra hele verden. I tett samarbeid med Official Liverpool Supporters Clubs vil Sonos bringe lyden fra Anfield til dem, gjennom å gjenskape stadionets unike energiske atmosfære i fjerne tilskuersteder med kraften fra Sonos-hjemmekinoprodukter.

Følg med for mer fra Sonos og Liverpool FC ved å gå til Sonos.com, LiverpoolFC.com eller ved å følge Sonos og Liverpool FC på Instagram.

******************************

Om Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) er verdens ledende selskap innenfor lydopplevelser. Selskapet er oppfinneren av trådløse hjemmelydanlegg for flere rom og bidrar til at verden får en bedre lytteopplevelse ved å gi folk tilgang til det innholdet de liker, samtidig som de styrer det dit og slik de selv ønsker. Sonos er kjent for å levere en lydopplevelse uten sidestykke, gjennomtenkt estetisk design, enkelhet i bruk og en åpen plattform. Slik gjør Sonos hele spekteret av lydinnhold tilgjengelig for alle. Sonos har hovedkontor i Santa Barbara i California i USA. Finn ut mer på www.sonos.com.

Om Liverpool FC

Liverpool FC ble grunnlagt i 1892, og er en av verdens mest historiske og berømte fotballklubber. De har vunnet 19 ligatitler, sju FA-cuper, åtte cupmesterskap, seks Europa-cuper, tre UEFA-cuper, fire europeiske Super Cuper, 15 Charity Shields og FIFA Club World Cup.

Som en sosialt ansvarlig klubb, er Liverpool FC stolt av sin historie og spiller en proaktiv rolle i samfunnet rundt seg gjennom sin offisielle stiftelse Liverpool FC Foundation, som tar sikte på å skape livsendrende muligheter for barn og ungdom i Merseyside og utenfor, og programmet Red Neighbours, som skaper tilstelninger og opplevelser spesifikt rettet mot å forbedre livene til de som bor i og rundt Anfield-området (L4, L5 og L6).

Liverpool FC er en global merkevare og arbeider med de aller fremste kommersielle partnere i verden for å gi uforlignelige kommersielle muligheter.