Retning La Liga.

Det var tungt for RB Leipzig da managermaskinen Julian Nagelsmann i sommer valgte å gå til Tysklands desidert sterkeste klubb Bayern München. – Det har vist seg med all tydelighet han var Alexander Sørloths høye beskytter.

Ny innhentede Red Bull manager Jesse Marsch er ikke imponert og ifølge Bild har Sørloth fått beskjed om at det «beste for alle parter» er at han forlater klubben i sommer. – Man skjønner i hvilken drag trønderen er i fryseboksen da han ikke engang var med i troppen til cupkampen mot Sandhausen. – De tok med det 18 år gamle talentet Hugo Novoa på bussen istedenfor.

Les: Bekreftet: Iniesta har overtalt tidligere Barcelona-kompis Bojan Krkic

Den tyske storavisen skriver at den norske 25 åringen i praksis presses ut av klubben slik at han forstår hans eneste valg er å gå aktivt inn for skaffe seg en ny klubb. RB Leipzig kjøpte Sørloth for 20 millioner euro fra Crystal Palace en sum de delte likt med låneklubb Trabzonspor under forutsetning av at de ikke utløste en billig utkjøpsklausul.

Slik situasjonen er nå er RB Leipzig villig til å selge med tap, Trabzonspor er svært interresert i å hente tilbake som målmaskin, også Southampton og Roma skal være interessert.

Les: Kamaldeen Sulemana trengte bare 14 minutter på å få tribunene hos Rennes til å riste