En gigant.

I sommer var det Setién og Sarri som ikke møtte forventningene, tidligere i høst var det Ole Gunnar Solskjær, nå er det legenden over alle franske fotballegender som plutselig ikke fyller skoene sine lenger.

Zinedine Zidane ble hentet hjem til forrige sesong for å rydde opp i rotet han hadde etterlatt seg da han overraskende forlot posten sin på San Bernabeu. Zizou gjorde jobben i La Liga, men måtte innse at noe hadde skjedd i Champions League siden forrige gang han ledet Real til trofeet.

Denne sesongen skulle Real-manageren vise at det er tilbake til business as usual.

Det var alt annet enn business as usual da Zidane og spillerne tillot havnebyen Cadiz 1-0 seier på San Bernabeu. Og det fortsatte mot Shakhtar Donetsk i Champions League. Rundspilt i første omgang 0-3, reddet så noe av æren med å karre seg til 3-2 tap.

Les: Solskjær er lei av Greenwood

Sesongen er fortsatt ung, men hos Real Madrid handler det om ære, å ikke tap ansikt – og utsiktene til å ende sesongen uten trofeer.

Denne uken blinker det illevarslende rødt i alle lamper hos Real Madrids-ledelsen. Når virus nr. 19 har slått hull i klubbkassa og fortsatter å strupe inntektene, kan ikke Real tillate seg å ikke gå hele den økonomiske og sportlige veien til finalen i Champions League.

Les på F7: Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

L´Equipe har nå funnet ut hva Frankrikes store sønn har å forholde seg til. Ifølge den franske storavisen er Zidane historie hos Real hvis de neste to kampene ikke viser et helt annet Real.

To kamper, Zidane. Den første mot Barcelona i El Clasico, den andre mot Borussia Mönchengladbach i CL.

Legendestatus gir garantert inget frikort. Lever, eller stikk!

Vi tenker Mauricio Pochettino har begynt å gjøre seg klar.

Les: Zlatan vet nå hvem han skal sende ballen til