Marcelo Bielsa

Tidenes beste Manchester City spiller Sergio Agüero fortsetter ikke når hans avtale går ut i sommer. – Det har vekket interesse fra klubber over hele verden. Den spansk/argentinske angrepsspilleren vil løfte ethvert lag, noe Leeds manager Marcelo Bielsa er fullstendig klar over. – Den argentinske manageren er trolig den manageren i verden med størst fotballfaglig kunnskap, han er overbevist Sergio Agüero vil passe perfekt inn i den spillestilen han ønsker å bygge opp.

Så langt mener de aller fleste eksperter at Chelsea er den som leder kampen om Agüero. 90min skriver at Leeds for alvor har meldt seg på, fordelen til Bielsa er at de har enorm respekt for hverandre.

Les: Manchester United har levert gigantbud til Ole Gunnar Solskjær

I og med at kontrakten går ut på dato er selve overgangen gratis, men det vil sikkert koste en del i lønninger, pr i dag tjener Sergio Agüero 13 millioner pund i året.

Dermed bør Leeds United fra Marcola Bielsa være ekstremt interessert i å hente Aguero på en gratis overføring, ettersom de tar sikte på å kvitte seg med sin egen spiss Rodrigo, som ikke har slått.

Det skriver 90 minutter, som tenker å vite at Aguero er utpekt som et overføringsmål, ettersom Bielsa burde være en stor fan av Aguero.

Ifølge media vil et trekk til Leeds bety at Aguero kan bli i Manchester, og ifølge 90 minutter bør Leeds håpe at klubbens planer for fremtiden og lidenskapelige fans skal kunne lokke Aguero, som ikke har noen mulighet for europeisk fotball i Leeds.

Les på F7: Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene