Brukte sin lokalkunnskap om Old Trafford. (brighton, twitter)

Welbeck ble «oppdaget» av United allerede som seksåring, gikk gradene gjennom akademiet og kjempet seg til debut for førstelaget i 2008. Så kom noen år på og utenfor Old trafford med vekslende suksess, som endte med at spissen ønsket seg vekk i 2014. Det var derfor en spesiell dag nå i påsken der Welbeck returnerte til Old Trafford og nesten ødela moroa for gamleklubben.

Tretten minutter inn i kampen sto nemlig 30-åringen for 1-0 scoringen til Brighton. United måtte godt ut i andre omgang for å hindre at den tidligere United-spilleren sto igjen som matchvinner – i feil drakt.

Les: Og der kom den store forskjellen mellom Solskjær og Tuchel

Det endte godt for Solskjær og gjengen, og Danny Welbeck fikk en solid verbal klapp på skulderen av United-manageren.

-Det er deilig å se Danny Welbeck være tilbake på sitt beste. Han kunne hatt en fantastisk karriere her i Manchester United. Jeg er glad for at det hele har løst seg for ham, skryter Solskjær til BBC.

Han kunne hatt en fantastisk karriere her.

Welbeck valgte selv å forlate United da han ble dyttet ut på venstrekanten og ikke fikk spille i sin foretrukne posisjon på topp. Uten at vi tror 30-åringen angrer på valget som sendte ham til Arsenal, Watford og nå Brighton, må det være okay å få ros av den nåværende United-manageren.

Så får han også klappe seg selv på skulderen. Ingen andre tidligere United-spillere har scoret så mange mål mot United (4 på 8 kamper).

Les: Eric Bailly holdes ute av United-troppen