Jack Grealish

Hvis Manchester United klarer å friste over Aston Villa sin mest dyrebare eiendel Jack Grealish til Old Trafford har manager Ole Gunnar Solskjær planlagt en uventet rolle for han.

Grealish har scoret ni mål og åtte assist i Premier League denne sesongen og er oftere og oftere kilden til lagets mål. – Etter Bruno Fernandes kom til Manchester United i vinter rykket Jack Grealish oppover listen over mål i sommer da de to vil utgjøre en «dynamisk duo».

Les: Tottenham og Barcelona nær en bytteavtale

The Athletic skriver at Solskjær allerede har bestemt seg for å putte Grealish inn en mindre enn kjent rolle dersom avtalen skulle gjennomføres.

Fernandes skinner for United i nr. 10-rollen, og Marcus Rashford og Anthony Martial sitter tilsynelatende fast i de sentrale og venstresidige angrepsrollene. Solskjær ønsker at Grealish skal spille på høyre side av Uniteds angrep.

24-åringen spiller stort sett på venstre flanke eller fra en sentral posisjon under Dean Smith denne sesongen, og selv om rollen ikke er totalt ukjent for Grealish, er det ikke en plass har okkupert på noen år.

Transfermarkt skriver at Grealish spilt som høyreving 12 ganger og som høyre midtbanespiller fire ganger i karrièren, det har ført til to mål og fire assists.

Ryktene går at en personlig avtale allerede er på plass, det gjenstår bare å bli enige med Aston Villa, som trolig vil kreve i overkant av 60 millioner pund for å la han gå.

Les: Fremtiden til Martin Ødegaard er avhengig av Luka Modric