Duellen.

Real Madrid har for alvor satt fokus mot neste sesong og en viktig faktor er faktisk hva de skal gjøre med Martin Ødegaard. – Fremtiden til Luka Modric og Martin Ødegaard ser ifølge den spanske sportsavisen Marca til å være knyttet sammen.

Vi her på berget kan ta litt stolthet i at spansk presse omtaler Ødegaard som en av de beste spiller i La Liga. – Vi skjønner det godt, han har virkelig levert for Real Sociedad denne sesongen. Det som for et år siden virket nesten som en utopi, er nå en selvfølgelighet. Martin Ødegaard vil returnere til Real Madrid, det er bare et spørsmål om når.

Situasjonen er som følger, at hvis Modric bestemmer seg for å bli i den spanske hovedstaden, vil Ødegaard tilbringe en sesong til i San Sebastian, men hvis kroaten drar, så vil Ødegaard returnere til Estadio Santiago Bernabeu allerede i sommer.

Real Madrid har en rekke beslutninger om å gjøre for salg i sommer, med Gareth Bale, James Rodriguez og Mariano Diaz som trolig vil være til salgs, men deres betydelige lønn vil sannsynligvis sette lag i et nytt økonomisk klima forårsaket av coronavirus-krisen .

Modric har en sesong igjen på kontrakten sin, og prestasjonene hans har falt de siste 12 månedene, men det er klubber som er interessert i å signere ham. For noen måneder siden var Modric ganske nær å forplikte seg til AC Milan, men sparkingen av hans gode venn, Zvonimir Boban, fra stillingen som fotballdirektør har satt det på vent. En annen mulighet hvis Modric vil bytte klubb er Inter Miami i MLS, med David Beckham som fremdeles prøver å styrke laget i klubbens sitt første leveår.