Solskjær oppfordrer Pogba til å slenge mer med leppa

Trenger fortsatt guiding, så hold dere unna. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær ser så snill ut. For noen uker siden gikk en tidligere eier av Crystal Palace ut med at United-manageren bare var opptatt med å gjøre alle spillerne glade. Solskjær ble beskrevet som en middelmådig manager som unngikk konfrontasjoner. 

Simon Jordan fikk sin dekning i media for disse uttalelsene, men det er heller tvilsomt at det stemmer.

Les: «Solskjær er bare en ordinær manager med halv hjerne

Bryan Robson hadde sikkert noen erfaringer med hvor viktig det er med full tenning på trening.. (foto: united, twitter)

Uttalelsene Solskjær nå kommer med, vitner om en manager som ønsker å få opp temperaturen i spillergruppa for å finne tilbake til vinnermentaliteten som sitter i tapeten på Old Traffford. Den kommer med å holde hverandre i hendende, men ikke hele tiden.

– Jeg har allerede lagt merke til at spillerne er veldig knyttet sammen. Det er en fantastisk atmosfære, noe som er grunnleggende viktig for alle lag. Men man trenger ikke være bestevenner. Lagmoralen er god. Vi hadde en krangel eller to som spiller, men det handler bare om kravene og standardene du setter. Jeg bryr meg ikke om treningen ender med en liten smådisputt, for det betyr at spillerne er vinnere, og at de ønsker å forbedre seg, sier «babyface» Solskjær ifølge Daily Mail.

Mye, men alt ender ikke opp med smil hos Solskjær. (foto: united, twitter)

Les: United må smøre seg med tålmodighet – passer Solskjær perfekt

På søndag venter Tottenham på en heltent og samkjørt gjeng fra Manchester. Da har Pogba & co fått tømt seg med engelske gloser på treningsfeltet i Dubai.

Noen som ikke skal få med seg denne kampen?

Les: United får steintøff konkurranse om brasiliansk stjerneskudd