Manchester United får steintøff konkurranse om brasiliansk stjerneskudd

281
Fungerer like bra bak som foran motstandernes kasse. (foto: militao, twitter)

Brasilianeren har vært tungt linket til Manchester United de siste månedene. Nå skal Real Madrid sørge for at denne overgangen ikke skjer.

Eder Militao kom fra brasilianske Sao Paulo forrige sommer og har i løpet av 22 kamper for Porto overbevist de store gutta (og jentene) om sine ekstreme kvaliteter som forsvarsspiller.

20-åringen har allerede det meste. (foto: militao, twitter)

Les: United må smøre seg med tålmodighet – passer Solskjær perfekt

Porto har gått ubeseiret de siste 18 kampene, hvor 20-åringen har spilt en viktig rolle som forsvarsvegg og offensiv kapasitet. Militao er en god gammeldags fotball-potet, som fungerer like bra på høyrebackposisjon, i midten, eller på midtbanen.

https://twitter.com/FutureStars____/status/1068164949644591105

Les: Tilbudet Arsene Wenger bør takke nei til

Porto har tviholdt på spiller og holdt beilere på en armlengdes avstand, men etter at de har sikret seg gode gamle Pepe, åpnes det opp for salg.

Spanske Marca hevder nå at Real Madrid har pekt ut Militao som sin neste midtstopper og hovedmål på overgangsmarkedet. Utkjøpsklausulen er på «bare» 410 millioner kroner.

Hva er dine tanker om Militao, Ole Gunnar? (foto: united, twitter)

Dette blir en spennende kamp om spilleren. Spørsmålet er om Manchester United fortsatt er lystne på brasilianeren. Er det tilfelle, kan dette bli en meget hyggelig handel for Porto når to giganter skal måle lengden på bankkonto og betingelser.

Les: Endelig får verdensmester Pavard en klubb han fortjener!