Har et hav av muligheter på midtbanen. Vi venter spent på om Fernendes får "viljen sin". (foto: united, twitter)

Bruno Fernandes satte sine ben på balløya helt på tampen av januar. Snart fem måneder senere, inkludert et historisk virusavbrekk, har portugiseren sett hva som må til for å gå skape det store ekstra.

Med ham selv og Pogba på banen.

Vi vet det er flere United-supportere som begynner å frese når navnet til franskmannen nevnes, men når du hører Fernandes legge ut etter å ha tilbragt noen uker på trening med Pogba, skimter man at duoen har potensialet til å bryte opp motstandernes forsvar.

-Det er mange som er ivrige etter å se oss spille sammen. Vi er spillere som tar risiko. Vi forsøker å skape assists, vi prøver ulike ting og dette kan være godt for begge to. Vi er spillere som skaper mange muligheter i løpet av kampen, og dette kan øke antall store målsjanser for United. Jeg mener at med Pogba blir vi ennå sterkere, sier Fernandes til ESPN Brasil.

Les: Kampen de nye Newcastle-eierne ikke har råd til å tape

Mot Tottenham på fredag får vi se hvordan Solskjær ønsker å disponere Pogba. Har Fernandes rett, kan bruk av duoen skape de nødvendige mulighetene som sender United videre på rekken med 11 kamper uten tap.

Kursen til Fernendes er i det minste klar før Tottenham-kampen:

-Pauls ambisjoner er de samme som mine: Hjelpe klubben til å nå Champions League så vi neste sesong kan vise kvalitetene våre i den mest ettertraktede konkurransen i Europa, avslutter Fernandes.

Les på Popidol: Wanda Nara har et kjempeproblem

Vi er overbeviste: Send Pogba inn med Fernandes, Solskjær!

Les: Joao Felix skulle til Premier League for 1,6 milliarder kroner