Har hvertfall fått en god start på post viruspause. (foto: atletico, twitter)

Forrige sommer sto Atletico Madrid igjen som en av de store vinnerne på overgangsmarkedet. Trodde de. Kjøpet av det flere betegner som den neste superstjernen fra Portugal viste seg å være feil nr. 1. Nå skjønner vi at det ikke stanset der.

Det er Goals kilde i La Liga-klubben som hevder at en Premier League-klubb gjorde et fremstøt og skjøv et bud på Felix på svimlende 1,6 milliarder kroner over bordet.

Les: Real Sociedad spiss klar for norsk fotball

Og hva gjorde så Atletico som allerede da hadde sett at Felix virket malplasert under Diego Simeones ledelse?

Nei takk, vi trenger ikke pengene.

Atletico tviholdt på verdens tredje dyreste overgang på 126 millioner euro og holdt seg til planen.

Så kom The Perfect Storm i form av et bittelite virus.

Les på Popidol: Wanda Nara har et kjempeproblem

Hadde Atletico takket ja før disse skjebnesvangre dagene i mars, hadde klubben gått inn i stormen med høye vadestøvler, mens Premier League-klubben hadde tatt over de økonomiske forpliktelsene i sommer.

Hva i huleste tenkte Atletico på, var det hele snakk om å ikke tape ansikt og innrømme et av verdens dyreste bomkjøp? Og hvem var denne Premier League-klubben som så det Diego Simeone ikke hadde lykkes med å få ut hos 20-åringen?

Vi får dessverre ikke vite verken det ene aller det andre. Budet var anonymt og Atletico fortsetter med å snu og vende på Felix, som så langt har hatt ulike perioder med skader. På banen har han produsert fattige 8 scoringer og 3 assists på 29 kamper.

Nå skal det sies at portugiseren har hatt godt av viruspausen og dro til med to scoringer i 5-0 seieren mot Osasuna.

Vi får håpe for Atleticos del at Felix våkner, for potensialet til å få 1.6 milliarder kroner for talentet tilhører historien.

Hvem var denne Premier League-klubben, mon tro?

Les: Jürgen Klopp startet med en spøk før han kastrerte Werner spørsmål