Chris Wilder signaliserer bruk av hjerne

Sheffield United-manager Chris Wilder er tydeligvis på plass både i gode og onde dager. – Denne sesongen er så langt historisk dårlig til tross for sitt største kjøp gjennom tidene i Sander Berge.

Et poeng på tretten kamper er elendig uansett hvordan du vrir og vender på det. – De fleste andre managere ville fått sparken for lenge siden, men det virker som om Chris Wilder, som har ledet klubben i fire år sitter trygt. Ikke så rart egentlig han har på med små midler dratt klubben opp fra League One. Det at de trolig rykker ned igjen til Championship vil selv om pressen roper høyt ikke ha noe å si for jobben til Wilder.

Les: Liverpool sikter seg inn mot spilleren Bayern München sendte på dør

Etter gårsdagens tap mot Manchester United, hvor for øvrig Sander Berge måtte hinke av banen ble ropene såpass høylytte at Chris Wilder følte det var på plass å fortelle til BBC at han er trygg i jobben.

«Jeg er uansett en fri leder, jeg bekymrer meg ikke for hva jeg ikke kan kontrollere,» «Jeg bekymrer meg ikke for jobben min. Jeg fortsetter å komme i arbeid og gjøre det etter beste evne.

“Det er en enorm kløft, folk forstår ikke hva Sheffield United handler om når de snakker om folks fremtid. Jeg har vært i spillet lenge nok til å vite at det spørsmålet vil bli stilt.

«Det er en historie for hver klubb, og vi aksepterer det.»

Les på F7: Godkjenner Googles 20 milliarder kroners oppkjøp av Fitbit