Solskjær hinter sterkt om neste sesong

Skulle gjerne hatt med Gomes videre (foto: united, twitter)

Odion Ighalo har hatt en intens og innholdsrik periode etter at natten til 1. februar ble brukt til å løpe rundt i en hotellkorridor i Asia for å få på plass de siste papirene før overgangen til United. På torsdag kom signalet om at 30-åringen allerede har overbevist Solskjær om at det kan bli mer moro.

Det kan hende vi er litt høyt oppe etter den siste Ighalo-scoringen mot LASK Linz på torsdag, men når vi hører Solskjær prate om sin nødløsning som bare den innerste kretsen hadde troen på, da kan vi ikke skjønne noe annet enn at Ighalo blir.

Les: Paul Pogbas sjarmoffensiv virker

2 scoringer på 3 Europliga-kamper har gitt United valuta for pengene. Bare tenk på oppkjøringen Ighalo har hatt siden han ble hentet uten kamptrening, fikk forbud mot å delta på treningsleiren i Spania – og med «ekspertene» ventende på at han skal vise at han er en flopp. Så dette!

Les på Popidol: Eksen til Ronaldo deler intim fotobok

Med Ighalo i troppen kan Anthony Martial få nødvendig hvile når Rashford fortsatt er ute med skade. Når nigerianeren i tillegg har én scoring for hvert 64. minutt på banen, blinker lampene grønt.


-Odion har gjort det virkelig bra siden han kom til oss og han vil fortsette å utvikle seg og bli bedre, men han har kvalitetene vi så i ham og som vi trengte. Vi trenger fortsatt disse kvalitetene neste sesong, så vi skal se hva vi gjør, sier Solskjær ifølge Express.

Ighalo er United-fan, en trivelig kar, profesjonell og gjør jobben han er satt til. Denne spilleren blir.

Les: Selv Steven Gerrard måtte la seg imponere