Lurt. (foto: united, twitter)

19-åringen Mason Greenwood bestemte seg for å gjøre jobben selv mot Wolverhampton på søndag. I åtti minutter hadde United-angrepet stanget mot ulvenes forsvar uten suksess. Så dro Greenwood seg løs og dundret til, ikke ulikt det en viss portugiser pleide å gjøre for rundt fjorten år siden.

For oss ble dette et statement fra neste generasjon senterforward hos United om at Ronaldo skal få kjempe om spilletiden.

Les: Ronaldo skal få kjempe hardt for å slippe til hos United

For Solskjær er luksusproblemet med en tropp proppfull av angrepsstjerner bare luksus – ikke et problem. United-manageren har en plan for Ronaldo som skal få motstandernes forsvarsspiller til å skjelve i shortsen.

-Cristiano har utviklet seg. Han pleide å spille til høyre, til venstre eller oppe foran. Han er mest av alt en senterforward, hvis du spør meg. Det vil være kamper hvor vi spiller med to eller tre oppe foran. Jeg vil ham ham i feltet, jeg skal ha at han scorer mål, sier Solskjær til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

(foto: united, twitter)

To-tre spillere oppe foran – inkludert Ronaldo. Overflødig å si, men vi gjør det likevel: All verdens United-supportere har mye å glede seg til.

Les: Sorry, Mbappé, det hjelper ikke med to scoringer