Henger opp ned i trapesen, men er ikke redd for å falle. (foto: united, twitter)

Engelsk tabloidpresse og norske «eksperter» har allerede gitt Solskjær sparken etter glippen mot Liverpool (pluss noen andre svake resultater). Ifølge The Times har Solskjær tillit, men ingen garanti. For hovedpersonen selv er dette en helt naturlig situasjon når du leder en klubb som United.

-Jeg har kommunisert med styret at jeg ikke forventer at de kommer og gir meg garantier. Når man er inne i en periode som vår, ringer jeg ikke og ber om den slags, begynner Solskjær ifølge Independent.

Les: The Times vet hva som skjer med Solskjær

-Jobben min er å få tingene vendt, og det forsøker jeg å gjøre. Jeg er ikke her for å be om garantier, sier Solskjær.

Jeg er ikke her for å be om garantier.

Og legger til: Vi har bruk for en reaksjon (endring), for vi kan ikke levere sånne prestasjoner igjen.

Les på Engelske klubber: Liverpool kjemper mot Man Utd om midtbane-stjerne

United-supporterne sier seg enig.

Lørdag er det Tottenham, tirsdag Atalanta, lørdag Manchester City. Nok av gode anledninger for Solskjær å levere – uten sikkerhetsnett.

OPPDATERT: 0-3 seier til United, say no more.

Les: Lautaro Martinez er nå ferdig med Barcelona-flørtingen