Ikke bekymret for Pogba. (foto: united, twitter)

Mot Leeds var Pogba nestsist på så og si alt som gikk inn bak Leeds-keeperen. United-supporterne har et elsk-hat forhold til den franske ballartisten, men når 28-åringen lykkes med å være selve navet i United-angrepet som mot gjengen til Bielsa, da er det få som kan nekte for at Pogba har en enorm betydning for laget.

Blir, eller ikke blir, that´s the question. Du har hørt til det kjedsommelige om den kaotiske situasjonen i forhandingene rundt Pogba, der det per august ikke har blitt klart om 28-åringen forlenger, stikker, eller spaserer ut fra Old Trafford neste sommer som free agent.

Les: Karren Brady: «Messi var en cashforbrenningsovn i Barcelona»

På lørdag kom Solskjær med sin versjon.

-Jeg forventer at Paul er her når det blir 1. september, begynner Solskjær ifølge Goal.

Okay, men hvor lenge?

-Om du har en femårig eller ettårig avtale så skal du løfte deg og klare utfordringen med å spille på et konsistent nivå når du skriver under for Manchester United, fortsetter Solskjær.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

-Jeg er ikke bekymret over at lengden på noen av spillernes kontrakter skal få påvirkning på deres motivasjon. Du ønsker å spille godt for laget ditt, dine lagkamerater, deg selv, din familie, hver gang du spiller, kommer det fra Solskjær.

Ut fra dette leser vi: 1. United er rimelig overbeviste om at Pogba ikke forsvinner før 1. september. 2. United vet fortsatt ikke om Pogba forlenger. 3. Solskjær er uansett ikke bekymret for at Pogba skal underlevere hvis dette blir hans siste sesong.

Les: Koeman savner at motstanderne stinket av frykt