Løven førtsatt harmløs sammenlignet med Messi. (foto: barcelona, twitter)

Lionel Messi nærmer seg debut (høres helt teit ut) hos PSG, i mellomtiden har Barcelona kommet igang med sin sesong. 4-2 seier mot Real Sociedad på hjemmebane for en uke siden gikk som planlagt, mot Athletic Club på bortebane kom det frem at det kan bli en laaang sesong for Koeman.

Det endte med poengdeling etter 1-1, så når det ikke helt går veien dukket selvfølgelig spørsmålet opp om hvordan Barcelona-manageren merker Messis fravær.

Les: James Rodriguez forlater Everton, men blir trolig i Premier League

-For oss betød det at hvis vi spilte ballen til Leo, så ville han som regel ikke miste den. Du kan se at Messi ikke er her. Det vet vi, men vi kan ikke endre det, begynner Koeman etter kampen.

Før han forteller hvordan Barcelona ikke lenger har fordelen i Art of War (Sun Tzu): Kampen er vunnet før den er utkjempet.

– Det er ikke fordi jeg vil prate om det samme temaet igjen og igjen, men vi snakker om den beste i verden. Motstanderne våre hadde mer frykt da Messi var her, sier Koeman.

Frykt.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

Nå husker vi godt forrige sesong at Barcelona tapte nok av kamper med Messi på banen, så for Koeman er det om å gjøre å riste av seg skuffelsen så fort som mulig og gjøre målscorer Memphis Depay og resten av angrepet til Barcelona til faktoren som skal skape frykt hos motstanderne.

Les: Ser ut som Juventus-manageren får rett om Ronaldo