Tar gjerne inntektene ved noen ekstra byderbyer. (foto: united, twitter)

Når Manchester pyntes til byderby, er det to stolte tradisjoner som skal måle krefter. Solskjær har ingen ambisjoner om å kopiere Guardiolas filosofi selv om spanjolen har ledet City til posisjonen United en gang selv kunne skryte av.

Det finnes managere som ser seg blind på Guardialas resultater hos Barcelona og Manchester City. For Solskjær er det riktigere å bygge videre på tradisjonen som startet mens Guardiola løp snørrete rundt i altfor store shorts.

Les: Dortmund-manageren har skjønt det: Tok Haaland av banen «uten grunn»

-Enhver manager bygger opp laget rundt klubbens kultur. Vi har en kultur hos Man United som we want to stick to, tradisjoner bygd opp fra Sir Matt (Busby) og Sir Alex: Fart, kraft og raske angrep… Det er en mengde ulike måter å få suksess på, jeg mener vi som klubb har vært suksessrik. Jeg føler vi forbedrer oss og kommer nærmere til å vinne titler. Jeg har alltid trodd på min måte å spille fotball på, sier Solskjær til Manchester Evening News.

Men innrømmer at han digger å rappe detaljer og triks fra motstanderne.

-Av og til ser du på andre managere og ønsker å adoptere en liten del av måten de spiller på, og en liten ting fra en annen (manager). Jeg gjorde det samme som spiller. Jeg kunne ikke være den samme som Becks, men jeg ønsket alltid å cross the ball like bra som Becks. Jeg kunne ikke være den samme som Giggsy, men jeg ønsket å drible like bra som Giggsy og be on the front foot, fortsetter Solskjær.

Les på F7: Latterlig å boikotte VM i Qatar

Som fortsatt sverger til grunnfilosofien om counter-attacks.

-Jeg har hatt noen store managere med den samme troen på at vi må angripe raskt når det er mulig og motstanderne er i ubalanse, avslutter United-manageren.

Må være musikk i United-supporternes ører.

Les: Football Insider: Chelsea har en plan for Rudiger