Har lært opp unggutta til å ha det gøy på banen. (foto: dortmund, twitter)

Dortmund-managerne har vist seg fra en side vi liker. Selv om det «kostet» klubben tre poeng og et surt tap mot Bayern i Der Klassiker, gir valget cred om å bytte ut tomålsscoreren da det gjensto tretti minutter.

Det sto 2-2 da Haaland litt småhaltende ble byttet ut. Haaland og Lewandowski sto for målshowet. Så forsvant 20-åringen fra kamparenaen og Lewandowski og Bayern dro fra og sørget for 4-2 seier.

Les: Blaise Matuidi signatur etterforskes

Etter kampen ble Edin Terzic grillet: Hvorfor ta ut Haaland, var han skadet?

-Haaland spilte en god kamp. Hans scoret to mål for oss og ble deretter skiftet ut. Han fikk en liten smell, men det var ikke problemet, begynner Dortmund-manageren ifølge Sport 1.

Les på Popidol: Vår dypeste medfølelse: Nicolas Cage gift for femte gang!

Så hva får en manager til å ta ut målgarantisten i årets kamp?

-Erling har spilt hver eneste kamp i flere uker. Vi skal passe litt på ham og sørge for å beskytte ham, sier Dortmund-manageren.

Som mener at Sevilla-kampen på tirsdag spilles med Haaland på banen.

Kan ha kostet Dortmund Bayern-kampen, men det er noe beroligende at managere også kan tenke konsekvenser utover nitti minutter – selv når det koker som mest.

Les: Tilbudet til Sergio Ramos har fått en utløpsdato