Bliiii! (foto: united, twitter)

Forrige uke dro Edinson Cavani til med et deilig skudd mot den sjanseløse Everton-keeperen. Scoringen kom to minutter før slutt og la grunnlaget for Martials overtidsscoring og videre til semifinalen. Etter kampen måtte Solskjær av alle ting håndtere spørsmål om han var skuffet over den trege utviklingen til Cavani.

Før tirsdagens kamp mot Wolverhampton har Solskjær tenkt å ta teite spørsmål før kampen.

Les: Liverpool endret absolutt alt

-Han er uten tvil en starter. Man kan ikke klassifisere en spiller med hans kvalitet som noe annet. Jeg stoler på ham, og det er det at vi har god konkurranse om plassene, men han vil trolig starte flere kamper enn han ikke vil starte, begynner Solskjær til Sky Sports.

Så går United-manageren skrittet lenger og beskriver hvor viktig Cavani egentlig er for United og for troppen.

-Jeg kan ikke si noe annet enn at han har satt et enormt avtrykk etter at han kom. Han er så grundig og profesjonell, rutinene hans. Alt ved ham viser hvorfor han har hatt den karrieren han har hatt, legger Solskjær til.

Les på F7: Wizz Air med søksmålsvarsel etter flere boikottvedtak

Betyr dette at United-supporterne kan begynne å planlegge neste sesong med den urugayanske bueskytteren på Old Trafford?

-For øyeblikket virker det som han har noen gode år fortsatt i seg. Selv i hans alder er han en av de best trente spillerne vi har, avslutter Solskjær.

Flere gode år igjen. En av de best trente spillerne vi har. 4 scoringer og 2 assist på 500 minutter på banen. Cavani er med neste sesong, no doubt about it!

Les: Har satt av 500 millioner til den siste, avgjørende overgangen