Den varmer, José. (foto: united, twitter)

U23-sesongen er over, men trener Neil Wood har sett nok til å spå at Solskjær veldig snart har minst fem spillere som skal inn og gjøre nytte for seg.

Det er uten tvil givende å spille for ungdomslagene hos United når manageren og klubben viser i praksis at alder er underordnet det du leverer i dag – og potensialet ditt for morgendagen. Marcus Rashford, Scott McTominay, Mason Greenwood og Brandon Williams har alle spilt viktige roller i Solskjærs tropp denne sesongen.

Les: Ny Tromsø-trener på plass

Det er mer enn 1000 kamper siden en manager for førstelaget til United har tatt ut en tropp uten en eneste akademispiller. Neil Wood varsler nå at det er minst fem unggutter som kommer til å gjøre seg fortjent til å sikre at denne tradisjonen går videre også de kommende årene.

Jimmy Garner har scoret bøtter med mål og har tilført en ekstra edge i angrepsspillet sitt, noe som er briljant. Dylan Levitt har et fantastisk blikk, kreativitet og stor rekkevidde på pasningsspillet, noe han viste da han spilte mot Astana i Europaligaen, begynner Wood til Goal.

Les på Popidol: Facebook har kjøpt Giphy for 4 milliarder

Og det kommer fler.

-Så har du Ethan Galbrait som har gjort det fantastisk denne sesongen, samme som Di´Shon Bernard og Teden Mengi. Det er fem-seks spillere som gjør det virkelig sterkt, der noen også har gjort sin debut. Vi kommer til å fortsette å pushe disse gutta fremover og jobbe for å få dem til førstelaget, avslutter en fornøyd United-trener.

Wood hevder at denne gjengen tar steget opp til førstelaget i løpet av de neste 12 månedene. Digg!

Les: Havertz overgikk Haaland