Litt i overkant desperat, Solskjær? (foto united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær skal endelig få tid til å jobbe med mer enn brannslukning. Nå venter noen måneder før alvoret igjen starter, denne gangen mer i tråd med hva Solskjær tror på. Likevel har United-manageren et realistisk syn må tittelmulighetene.

– Marginene er små i flere kamper, men akkurat Manchester City og Liverpool er så langt foran at vi ikke kan tenke på å ta det igjen i ett jafs. Vi må bli bedre selv og ikke tenke på annet enn det vi kan gjøre noe med selv, sier Solskjær ifølge TV 2.

Noen hestehoder foran. (foto: city, twitter)

Les på Popidol: «Knights of the Old Republic» spillet blir Star Wars film

Betyr det at United har skaffet seg en manager-kopi av Mourinho, som brukte store deler av førsesongen til å klage over hvor dårlig stilt klubben var før sesongstart?

Neppe.

– Det er noen lag som er gode, og det er en superutfordring å ta igjen de lagene. Vi har det gjort før med Manchester United. Jeg har også vært med på å være mange, mange titalls poeng bak Rosenborg, men tatt dem igjen med Molde. Vi skal alltid klare å bli bedre, så får vi se hva de andre lagene blir, avslutter United-manageren.

Les: Marcos Rojo har fått beskjeden fra United-manageren

Dette betyr at målet om topp-fire plassering i Premier League kommer først på tavla, så skal det gradvis bygges for å komme i posisjon til å utforde Liverpool og City.

Vi tipper Neville liker det med løpingen. (foto: united, twitter)

1. juli starter sesongoppkjøringen for United. Da har Solskjær lovet å jobbe med løpskapasiteten til spillerne. Skal du holde følge i toppen i Premier League, må du i det minste kunne holde presset oppe på banen.

Vi gleder oss stort, mens spillerne trolig grugleder seg til Camp Solskjær.

Les: Arsenal har funnet tysk talent som erstatter for Petr Cech