(foto: united, twitter)

I en normal sesong er det ofte etter nyttår og et tettpakket kampprogram Premier League-klubbene for alvor begynner å slite med skadesituasjonen i troppen. Virus nr. 19 sørget for at denne sesongen ble preget av en historisk dårlige oppkjøring, noe som har resultert i et ras av skader allerede før nyttår.

United har sluppet relativt billig unna og kan nå styre seg inn mot toppen av Premier League hvis Burnley-hindringen passeres med tre poeng. Så hvordan er skadesituasjonen hos Solskjær før tirsdagens kamp?

Les: Messi har skrudd på lyset

Pogba, Shaw og Lindelöf fikk hoppe over FA Cup-kampen med lettere skader, Solskjær har ikke helt oversikten før Burnley og Liverpool-kampene.

-Jeg håper for Liverpool, men jeg er ikke sikker de rekker Burnley-kampen. Det er lett trening, så vi får se på mandag, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

For oss høres det ut som trioen ikke risikeres å settes innpå før Anfield.

Les på F7: Fantastisk! Spissen Kazuyoshi Miura klar for sesong 36!

Og Eric Bailly som ble tvunget til å trekke seg halvveis i Watford-kampen?

-Jeg er ok, det var bare en smell, kom det fra Bailly etter kampen.

Her er Manchester Evening News gjetning på hvem Solskjær har å stille opp med mot Sean Dyche og Burnley, som garantert kommer til å spille med desperasjon i blikket fra sin 15. plass på tabellen:

De Gea

Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Telles

McTominay, Fred, Fernandes

Martial, Rashford, Cavani

Det bør duge.

Les: Den første United-exiten gjøres klar