Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Manchester Evening News liker å være best i klassen på hva som skjer bak kulissene hos United. Nå hevder lokalavisa en ferdigforhandlet første overgang står for januar-døren.

Timothy Fosu-Mensah har gått lei av å bli holdt utenfor action hos Solskjær. Kontrakten med United løper til sommeren, og 23-åringen skal ha takket nei til tilbud om forlengelse. Mer av det samme var ikke akseptabelt for nederlenderen.

Les: Erling Haaland er spilleren som avgjør Premier League for United

Ifølge lokalavisa er avtalen så og si klar og exit Old Trafford (uten at det akkurat har vært arbeidsadressen hans med 108 minutter på banen denne sesongen) rett rundt hjørnet. Så hvor går ferden videre, tilbake til gamleklubben Ajax?

Både Ajax og Hertha Berlin har jaktet den nesten free agent-spilleren, men det er Tysklands tredjebeste klubb som nå får signaturen. Ifølge Manchester Evening News går høyrebacken til Bayer Leverkusen for symbolske 1,5 millioner pund.

Les på F7: Fantastisk! Spissen Kazuyoshi Miura klar for sesong 36!

For Solskjær blir dette en «naturlig avgang». Enten er du villig til å satse tålmodig på sjansene dine og akseptere det du får når du har verdens største klubb som arbeidsgiver, eller så blir det seek life elsewhere.

-Det er vanskelig når du har gode spillere, talentfulle spillere, og du ikke kan gi dem spilletid, Han er nå i en fase hvor han trenger å reise og få spille igjen, sa Solskjær tidligere denne måneden.

Vi ønsker den uten tvil talentfulle høyrebacken lykke til videre.

Les: Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem