Solskjær får skryt av Manchester Uniteds glemte spiss

. (foto: united, twitter)

Romelu Lukaku var på vei inn i glemselen etter en mildt sagt trøblete start på sesongen. Nå har han scoret tre mål på de siste tre kampene. Ikke så overraskende at han gir Ole Gunnar Solskjær mye av æren for at det har snudd.

Den skadede belgieren glikk av de to første kampene med Solskjær ved roret, men gjorde seg bemerket med befriende scoringer mot Newcastle og Reading.

Det trengte han, for i kamp med Marcus Rashford om å bli Uniteds førstevalg på topp, må Lukaku levere scoringer på bestilling.

Her er en som har begynt å gjøre sakene sine igjen. (foto: united, twitter)

Les: Engelsk media: Coutinho på vei tilbake til Premier League

– Han forstår hva slags type spiss du er, og han spiller på styrkene dine. Første dag jeg kom tilbake fra skade, gjorde han en total analyse av spillet mitt. Han har hjulpet meg mye. Han snakker til meg hele tiden, og jeg liker det. Han vil virkelig at jeg skal være rettet mål mål, for han vet det er det som gjør meg mest farlig, sier Lukaku ifølge Daily Mail.

Lettere med ryggen vendt bort fra mål. (foto: united, twitter)

Nå vanker det en velfortjent uke på treningsleier i Dubai for Lukaku og United-gjengen. På søndag skal Tottenham gi Solskjær den største prøven så langt.

Og med Lukaku vendt mot mål, kan dette bli riktig så underholdende.

Les: Melder Per Ciljan Skjelbred ikke får fornyet kontrakt