Engelsk media: Coutinho på vei tilbake Premier League!

Fortsatt perfekt for Liverpool. sier Phil.(foto: barcelona)

Philippe Coutinho skapte liv og røre i Premier League. Spilleren var den største stjernen på Liverpool for bare litt over et år siden. Etter å ha slitt benken hos Barcleona i det siste, dundrer overgangsryktene i gangene.

Daily Star hevder at Barcelona er i samtaler med en Premier League-klubb om en Coutinho-overgang på rundt 1,2 milliarder kroner.

Snakker vi her om en superretur til Klopp og Liverpool? Neida, her skal det dreie seg om en mildt sagt spektakulær overgang til Manchester United.

Får du Klopps tydligere yndling i fanget? (foto: united, twitter)

Det høres helt vilt ut, men vi har det fortsatt friskt i minne da vi for en måned siden avskrev de første ryktene om Solskjær som ny United-manager.

I det beste selskap, men blir ensomt fra benken. (foto: barcelona, twitter)

Les: Solskjær får skryt av Manchester Uniteds glemte spiss

Derfor unngår vi nå å la noe så utenkelig som Coutinho i United-drakt slippe forbi uten å nevnes.

Begge på vei ut? (foto: barcelona, twitter)

Barcelona har på sin side uttalt at de har null problemer med å ha en spiller til over milliarden sittende på benken i de fire siste La Liga-kampene.

-Coutinho er en av de beste spillerne i verden og han er klar for å spille fem eller nitti minutter. Han er spilleren som tenker minst på seg selv og mest på laget. Han gir oss mye og har mange år igjen av kontrakten, sier Barcelona-direktør Guillermo Amor til ESPN.

FIFA-gjengen har litt å stri med når profilene blir rastløse. (foto: coutinho, twitter)

Det er ikke første gang en klubb tåkelegger samtidig som forhandlinger pågår. Vi tar gjerne brasilianeren tilbake til England!

Les: Kaos rundt Rodriguez-overgang til Premier League