Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Amad Diallo ble United-spiller fra oktober, men har enn så lenge spilt for Atalanta. Vel, 35 minutter på banen kvalifiserer ikke akkurat til å bli definert som spiller for. Nå får Manchester United et overraskende tilbud fra Serie A-klubben.

For hos Atalanta har manager Gian Piero Gasperini fått en utfordring. En konflikt med klubbikonet Papu Gomes har pågått den siste måneden. Den argentinske angrepsspilleren har vært en av de sentrale spillerne som har hevet Atalanta opp i toppen de siste sesongene, men gikk til klubbpresident Antonio Percassi før jul og ba om å slippe på free transfer i januar (har kontrakt til 2022).

Les: Jimmy Floyd Hasselbaink tilbake for å redde klubben der det hele startet

Her ble det noen italienske gloser og et NO! som svar. 32-åringen har Inter, AC Milan og to-tre klubber til som jobber hardt for å sikre seg den misfornøyde Atalanta-spilleren. ifølge Semperinter har dette tvunget Atalanta til å åpne opp til salg av argentineren, der budrunden starter på 10 millioner euro.

For manager Gasperini betyr dette et hull som må dekkes.

-Vi har jo Amad Diallo som kunne være en interessant løsning. Manchester United eier ham, men forhåpentlig kan vi få lov til å beholde ham noen måneder til… Jeg kunne godt tenke meg å beholde ham til juni, men det avhenger selvfølgelig av klubben hans, sier Casperini ifølge Football-Italia.

Da det ble klart at Diallo ble United-spiller, forsvant også tilgangen på spilletid for 18-åringen. Nå kan Alalanta tvinges til å gi United-spilleren fem måneder i kampsonen.

Da har Solskjær og gjengen et luksusproblem, men hvis de stoler på italienerne at de gir Diallo gode utviklingsforhold de neste månedene, kan vi ikke skjønne annet enn at rikelig med spilletid for Diallo i Serie A og Champions League er gull verdt før ankomsten til Old Trafford.

Les: Alexander Sørloth på vei inn i varmen hos formsterk RB Leipzig