2 OLE GEND. (foto: united, twitter)

0-5 mot Liverpool på Old Trafford var opptakten før lørdagens kamp mot Tottenham. Kritikerne såkalte eksperter gned seg i hendene: Dette skulle bli nok en spiker i Solskjærs managerkiste.

United kom til London uten seier i fire Premier League-kamper og møtte et Tottenham som også er under press. United-supportere verden over satt med klump i magen og hadde så smått begynt se muligheten for nok en nedtur.

Les: John Arne Riise ledet Flint ned til Norsk Tipping Ligaen

Men Solskjær og United-spillerne hadde brukt uka godt, og spilte godt forberedt og uten frykt. Denne gangen startet United med tre midstoppere, på topp var det tid for veteranduoen Ronaldo og Cavani. Solskjær gjorde helt tydelig det riktige valget, for United kunne forlate London med clean sheet og scoring av Ronaldo, Cavani.

Når du plusser på at en Marcus Rashford tilbake fra noen måneders skadeavbrekk setter inn sin andre scoring på tre Premier League-kamper, da lover det godt for United-supporterne.

Solskjær sto for den suksessfulle kampplanen som ble lagt under det største presset så langt i karrieren, United-spillerne leverte superb angrepsfotball, bare dager etter at de gikk målløse av gressmatta på Old Trafford mot Liverpool.

Vi har sagt det hele veien, og vi sier det igjen: Ole Gunnar Solskjær er rett mann for United, et 0-5 tap mot Liverpool endrer ikke dette.

(fra premier league.com)

Å ja, 0-3 seieren mot Tottenham kom samme dagen som Jürgen Klopp og Liverpool ga fra seg en 2-0 ledelse mot Brighton og måtte nøye seg med poengdeling, mens Pep Guardiala og City lot Crystal Palace forlate Etihad Stadium med 0-2 og tre poeng.

Les: Vieira hadde sin beste dag på jobb for Crystal Palace