Palace holdt City-stjernene på avstand. (foto: palace, twitter)

Manchester City mot Crystal Palace. Det skulle vært piece of cake for de regjerende mesterne, men takket være en hardtarbeidende gjeng, effektivitet foran mål og «bistand» fra Laporte, ledet Vieira Palace til en sterk borteseier.

Kampen var seks minutter ung da Aymeric Laporte serverte Conor Gallagher og Wilfried Zaha en gratismulighet de to ikke kunne takke nei til: 0-1.

Les: Chelsea og England kaptein John Terry er øverst på en kort managerliste

City ristet den tidlige baklengsen av seg og hadde nestenscoringer fra Rodri og Gabriel Jesus, med trykk på nesten. Så var det Laportes tur igjen. På overtid i første omgang kastet spanjolen (tidligere franskmann) seg inn i en voldsom takling som kvalifiserte til direkte rødt.

Har noe spennende på gang hos Palace. (foto: palace, twitter)

Etter pausen fortsatte City å dominere, selv med ti mann, men åpnet også bakover da de jaget redusering. Conor Gallagher tok vare på muligheten på kontra og smalt via stolpen inn til 0-2 med to minutter igjen av kampen.

Palace sto for den kanskje sterkeste prestasjonen på lørdag, og ligger nå bare tre poeng bak Tottenham på 8. plass. Sterkt av Vieira!

(Brightons opphenting av 2-0 ledelsen til Liverpool til 2-2 var også av ypperste klasse)

Les: John Arne Riise ledet Flint ned til Norsk Tipping Ligaen