Har mye å være happy for. (foto: united, twitter)

Før sommeren var det flere som trodde at Diallo nærmet seg mer spilletid på førstelaget. 19-åringen kom for litt over et halvt år siden til Manchester, men Solskjær har ikke holdt tilbake på hvor fornøyd han har vært med hvordan vingen hadde taklet overgangen fra Serie A og farten på utviklingen.

8 kamper med de store gutta signaliserer at Diallo er en del av planen til Solskjær. Så kom sommeren.

Les: Mbappé -ultimatum går ut om noen timer

Så kom Jadon Sancho. Så kom Cristiano Ronaldo. To spillere som kommer til å ta så mye plass at at Diallo – uansett utviklingsfart -ikke vil få nok tilgang på kamparenaen.

På fredag bekreftet manageren, som har fylt på troppen med noe så vilt som Sancho, Varane og Ronaldo, at Diallo skal sendes ut for å jakte spilletid.

-Ja, jeg forventer at han skal et sted på utleie. Det er ikke 100 prosent underskrevet, men vi er enige, sier Solskjær.

Har feiringen klar. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

Overgangsjournalist Fabrizio Romano hevder det blir Feyenoord på 19-åringen, noe som høres ut som et logisk trekk av United.

Solskjær vil selv ikke bekrefte klubb, men forsikrer om at «vi har funnet et sted som Amad er happy med og som vi er happy med».

19-åringen går glipp av det som kan bli en ekstremt spennende sesong for United, men har større utbytte av å utvikle seg videre for være klar når Solskjær kaller til tjeneste.

Vi er også happy med løsningen.

Les: West Ham shopper i Chelsea fra toppen av Premier League