Merde.

Det som for noe få dager siden ble presentert som «slam dunk» av pressen, spesielt i Spania viser seg nå å være ikke spesielt sannsynlig. – Real Madrid har suttet på tommeltotten, solgt spillere og spart penger for å ha råd til å hente Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain.

Real Madrid president Florentino Perez vet han trenger en verdensstjerne og han har en i Kylian Mbappé. – Den spanske storklubben har så langt lagt to bud på 22-åringen, men har fått begge bud avvist.

I dag møter Paris Saint-Germain Rennes i Ligue 1, med det som akkurat nå må være klodens råeste angrepstrio.

Nå begynner Real Madrids tålmodighet å ta slutt, ifølge Le Parisien, og «Los Blancos» har nå gitt PSG et ultimatum: Hvis det ikke oppnås enighet før slutten av søndagen, trekker de seg fra forhandlingene.

Etter at Paris Club denne uken mottok det første tilbudet til Mbappé på 160 millioner euro, sa sportsdirektøren Leonardo at det var langt fra det de ønsket for spilleren.

Les: Dropper Chelsea etter en prat med Thomas Tuchel

  • «Real Madrids bud er langt fra det vi ønsker for Kylian. Ja, det er rundt 160 millioner euro, men det er mindre enn det vi betalte for ham i 2017. Vi har ingen planer om ytterligere dialoger med Real Madrid. Frist er 31. august ved midnatt. Slik ser overgangsvinduet ut: vi beholder ham og forlenger kontrakten. Men vi vil ikke slippe ham for mindre enn det vi kjøpte ham for når vi fortsatt har penger å betale til Monaco», sa Leonardo til franske RMC.

Ifølge medieoppslag har ryktet om at Real Madrids andre bud er rundt 180 millioner euro, men det ble også avvist.