Snart kan Aubameyang, Rashford og Martial spille på samme lag

8046
Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang er en av de mest vellykkede signeringene i Premier Leagues historie. Helt siden hans ankomst har den gabonske spissen fått kunsten å score til å se irriterende lett ut.

I sine 75 Premier League kamper har Aubameyang scoret 49 mål og assistert ytterligere 10, en ganske enkelt sensasjonell avkastning, spesielt med tanke på at mye annet i Arsenal ikke har fungert optimalt.

Les: The Sun: Paul Pogba ferdig i Manchester United

Manchester United kan «slippe unna» med 50 millioner pund for Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang

Men dessverre for den tidligere Borussia Dortmund-spilleren, har hans dyktighet foran mål ikke resultert i suksess for Arsenal. Han har ennå ikke spilt i Champions League med Gunners.

Derfor er det sannsynlig at Aubameyang vil forlate Emirates Stadium i neste overgangsvindu, kontrakten hans beveger seg mot slutten og Arsenal ser ut til å tilbringe nok en sesong utenfor det gode selskap i Europa.

Barcelona har lenge vært koblet med 30-åringen, men en av Arsenals største rivaler Manchester United har nå kastet seg inn i kampen om å signere den ettertraktede spissen.

Les: Snakk om kaotisk situasjon – nå melder Real Madrid seg også på

Ifølge The Sun er Manchester United og Ole Gunnar Solskjær allerede i samtaler om en 50 millioner pund overgang .

Manchester United har i de siste ukene fått et løft som faktisk gjør de til en av favorittene til å kvalifisere seg til Champions League, mens Arsenal befinner seg milevis unna på en niendeplass.

Tenkt deg et angrep bestående av Pierre-Emerick Aubameyang, Marcus Rashford og Anthony Martial foret av Premier Leagues Brunu Fernandes sine lissepasninger. – Det er som vi sier på godt norsk, en «gamechanger»

Vi vet at Odion Ighalo har overrasket alle og har imponert stort i sitt korte opphold på Old Trafford, men nigerianeren kan ganske enkelt ikke sammenlignes med en spiller av Aubameyangs kaliber.

Hvem vet, den gabonesiske spissen kan være en Robin van Persie-type signering for United!