Nødvendig, men ikke mindre surt. (foto: united, twitter)

Hvis vi skulle ramse opp de tre mest attraktive midtbanespillerne for United den dagen Paul Pogba pakker bagen og forlater Old Trafford, er Leon Goretzka ikke med på lista. Ifølge to tyske aviser forteller aktiviteten fra United om noe annet.

Pogba-historien kan gå mot en slutt med ett år igjen av kontrakten, ifølge SportBild er United interessert i å få på plass en avtale med Goretzka i sommer. Det er ikke mangel på rykter om spillere United skal være interessert i, men ifølge Sport1 har Premier League-klubben kontaktet representantene til Goretzka for å lodde stemingen for en overgang til Old Trafford.

Les: Alexander Søderlund bryter kontrakten

Hmm.

Goretzka ble hentet til Bayern fra Schalke i 2018 og har spilt en sentral rolle hos Bundesligagiganten, gjør en solid innsats på landslaget, men er ikke akkurat den sentrale midtbanespilleren vi ser for oss hos Solskjær.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

(foto: goretzka, twitter)

Kontrakten med Bayern løper ut neste sesong, så timingen for et United-fremstøt er riktig. Vi håper derimot at Sport1 har rett i at Goretzka først og fremst ønsker forlengelse med Bayern.

Les: Barcelona glipper taket på up and coming-spiller José Marsa