Må nok trøstes, ja.

Det er flere enn West Ham manager David Moyes og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som har latt seg imponere av den hockeykølle-effekten Jesse Lingard har hatt etter han ble lånt ut til West Ham i januar.

Det er allerede opprettet dialog mellom West Ham og Manchester United om å gjøre overgangen permanent, men sjefene på Old Trafford sin insistering om at Declan Rice skal være en del av dealen har lagt en demper på lysten hos West Ham.

Les: Mirror: Liverpool lar seg ikke skremme av utkjøpsklausul på 800 millioner

Arsenal manager Mikel Arteta er på utkikk etter muligheter for å styre sin midtbane og har kontaktet Manchester United om muligheten for å hente 28 åringen på lån. En låneavtale skal være mye enklere for Ole Gunnar Solskjær å godta, han ønsker nemlig en retur for Jesse Lingard.

Før dagens kamp mot Leicester hadde Linngard med 8 ligakamper imponerende 6 mål og 4 målgivende pasninger.

Mot Leicester fortsatte han i akkurat samme spor. Først traff han perfekt på volley, deretter spankulerte han inn 2–0 etter at Leicester feilberegnet offsidefellen sin.

På ni kamper står utlånte Lingard med åtte mål og tre målgivende pasninger i The Hammers-drakten.

«Lingard er for West Ham det Fernandes var for Manchester United da han signerte forrige sesong», skriver Evening Standard-journalisten James Robson.

Les på Tysk Fotball: Erling Braut Haaland satte fartsrekord