Jadon Sancho og Erling Braut Haaland (foto: Dortmund)

Beklager alle United-supportere som hadde begynt å glede seg til at den hjemvendte superstjernen fra Bundesliga skulle holde opp United-drakta med Solskjærs brede glis og arm rundt skulderen. Dere kommer ikke til å like dette.

Det er det ikke alle supportere i Manchester som er enige i at Jadon Sancho er verdt 1,2 milliarder og opp, et beløp Dortmund har satt som et minimum for å slippe spilleren de selv har løftet opp og frem.

Les: Rotterace etter Angel Gomes forlater Manchester United

Ifølge Sky Sports har senior club officials nå sagt at United ikke er villige til å betale mer enn 600 millioner kroner for Sancho.

Dortmund betalte City selv rundt 100 millioner kroner for vingen i 2017, så en halv milliard kroner i «fortjeneste» er langt fra en dårlig deal. Men med en kanonsterk sesong i Bundesliga med 17 scoringer og 17 assists på 32 Bundesliga-kamper, gjør Sancho mer nytte for seg i Dortmund-drakten enn en halv milliard kroner gjør på kontoen.

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Vi lurer veldig på om Uniteds «lekkasje» av øvre grense ble inspirert av beskjeden Dortmund gav det tyske aksjemarkedet om at gjennomføringen av kamper uten publikum gir klubben et tap på rundt 500 millioner kroner…

Dortmund-direktøren sa så sent som forrige uke at United bare kan glemme å kjøpe Sancho på virussalg.

Forhandlingene har virkelig skrudd seg til, men når United serverer et tall Dortmund ikke kan akseptere, nærmer Sancho-overgangen seg sluket i vasken på Old Trafford.

Ser unektelig ut som Haaland får fortsette å leke med Sancho.

Les: Andrea Pirlo blir Juventus trener