Mister trolig første Premier League-kamp. (foto: wan-bissaka, twitter)

Vi husker godt den siste sommeren med Mourinho på Old Trafford. United-manageren gikk rundt og irriterte seg grenseløst over alle spillerne han ikke hadde fått av Woodward og alle spillerne som gikk i treningsdvale etter VM-sluttspillet i Russland. Portugiseren skrek høylydt over hvor jævlig det kom til å gå – og han fikk rett. Hvis det er noen trøst, José, Solskjær har hatt en tøffere sommer.

Noen uker med ferie etter semifinalen i Europaligaen 16. august, noen uker med sesongoppkjøring før kick-off 19. september mot Palace. Det er på grensen til det uansvarlige, men med viruset i full blomst rundt om i verden, er dette kortene Solskjær får utdelt som manager.

Les: Barcelona har endringen som skal snu Messi

Det vil si, før Harry Maguire bestemte seg for å gå på bar, Pogba på torsdag fikk påvist covid-19 i systemet og Dortmund fortsetter å tviholde på Jadon Sancho. Nå topper det seg med at United tvinges til å gi Aaron Wan-Bissaka 14 dagers ekstra «fri». Venstrebacken må ifølge ESPN ta seg en karantene etter at han har vært på ferie i Dubai.

What?!

Les på F7: Dette er årsaken til at orkanene er mer intense nå

ESPN måtte ta opp telefonen og sjekke om United hadde planlagt å gi spilleren som sto på banen i 34 av de 38 Premier League-kampene noen ukers treningsfri i en oppkjøring som allerede er kriminelt kort. Det ventes visst fortsatt på svar.

Hva i huleste er det som skjer i heimen, Solskjær?

Les: Håpet brister for Koeman enda en superstjerne vil dra