I Premier League-pysj på lørdag morgen?

Det er alltid kult når en stor aktør som Sky Sports vier våre norske fotballkrigere oppmerksomhet. Spesielt når de bruker Berge og kupp i samme setning.

Tottenham, West Ham og Burnley skal alle ha kretset rundt askergutten, men det er Sheffield United som ser ut til å ville mest.

Berge har selv uttalt at han ønsker å våkne på lørdag morgen med ny arbeidsgiver, og ifølge SKy Sports jobber Berges agent på høygir etter at forhandlingene gikk i stå. Det skal ha vært møte med Genk på tirsdag kveld for å overtale belgierne om «å slippe fri» 21-åringen.

Les: Liverpool snur – innrømmer at disse 90 minuttene ikke er verdt pengene

Sheffield United har gjort det overraskende solid i Premier League denne sesongen og har fått nok vind i fotballseilene til å true Solskjær og gjengen på 5. plass. Ett poeng skiller de to klubbene.

Da blir det litt ektra kult å lese hvordan Sky Sports beskriver en Berge-overgang for den fremadstormende Premier League-klubben:

«The potential signing would be a major coup for Blades boss Chris Wilder who tried to land Berge last summer – with a £20m fee potentially matching the club-record fee paid to Swansea for Oli McBurnie in the summer».

Et betydelig kupp…

Det er tydeligvis flere enn oss og Sheffield som er klare for å oppleve Sander Berge i Premier League.

Les: Skal vi tolke Solskjær går Fernandes-overgangen rett til fotballhelvetet